Är killen du spanat in gay - Gör testet

Är killen du spanat in gay - Gör testet

Att dejta är alltid en djungel oberoende av vem man är. Det går dock inte att undkomma att en del har lite mer otur än andra. Är du trött på att du ständigt råkar stöta på straighta män och att de inte förstår dina signaler? Då har du kommit helt rätt. I denna artikel gås det igenom hur du enkelt ser om den kille som du har spanat in är gay eller inte. Ta råden med en nypa salt.

Vilken är hans favoritserie?

Du kan säga mycket om en person utifrån vilka serier denne tittar på. Älskar han Will & Grace men förkastar Games of Thrones har du sannolikt hittat dig en gay man.

Använder han ord som "faboulous", "fantastiskt", "extraordinärt" och "makalöst"? En gay man nöjer sig sällan med att säga att någonting är bra och endast bra. Lyssna på hur han pratar så kan du få ett par ledtrådar.

Han relaterar sitt liv och sin karriär till en kändis. Beskriver sig själv som en stjärna som inte ännu har hunnit bli upptäckt oavsett vilken fas av karriären han är i.

Han bor på ett loft

Det sägs att de enda som bor i en loftvåning är konstnärer och gaykillar. Här har du din ledtråd.

Han har döpt sin bil

Oavsett om han har döpt sin bil till "Fröken Fräken" Eller "FruBil" så är detta ett säkert tecken. Om hans bil har ett namn, oavsett vad han kallar den så kan du känna dig säker på att han är gay.

Han är ärlig

Han spottar ut att din rumpa ser stor ut i ett par byxor eller att du inte alls passar i den där frisyren. Om han säger till en kvinna att hennes rumpa ser stor ut kan du vara säker på att han är gay. De flesta män bränner inte sina broar på det sättet och han har ingenting att förlora på att vara ärlig.

Danskolan och musiken

Han har gått på en dansskola eller praktiserar dans, först och främst. Alla som dansar är inte gay men om han dansar så är oddsen med dig. Dessutom är dans ett fantastiskt konversationsämne på er första dejt.

Musiken i hans iPod avslöjar en hel del om honom. Om han mestadels lyssnar mest på Britney Spears, Madonna och Cher och om du frågar honom om detta och han förklarar hur underskattad denna musik är av den stora massan så kan han vara gay.

Om han tycker om att skvallra, om han blir exalterad när du skvallrar om någon annan och lyssnar ivrigt så finns chansen att han är gay.

Ultimata gay testet: Han kysser en annan man

Om han inte är full, bisexuell eller har dålig syn så är det 100 procents chans att han är gay när du ser detta.

Om ett eller flera av dessa tecken stämmer in på honom så är det mycket sannolikt att du är inne på rätt spår den här gången. Det allra bästa svaret får du om du frågar,efter du kollat igenom vårat gaytest. Om du inte vågar fråga rakt ut, använd frågan "Hur mår din flickvän?".

Laddar...