Vad du inte ska göra på en gaydejt

Vad du inte ska göra på en gaydejt

I dagen samhälle har de flesta halva sitt liv på mobiltelefonen, men under dejten kan den halvan vänta. Du behöver inte berätta för hela världen var du är och vad du tänker äta. Kvällen handlar inte om dina vänner, utan om honom. Samtidigt måste du vara beredd på att han inte gör samma sak, han kanske konstant tittar på sin mobil. Du vet inte vad han gör på sin mobil.

Det behöver inte vara Facebook utan kan vara hans nya chef som inte förstår att han är ledig. Även om du väljer att ha mobilen och Facebook uppe så är det inte läge att lägga till honom. Vad gör ni efter dejten om den gått hemskt och ni inte vill träffas igen? Ska du fortsätta att vara hans "vän" då? Det är bättre att vänta ett par dejter först innan ni lägger till varandra på alla sociala medier.

Idag träffs väldigt många på nätet, på någon av de många sidor för dating som finns. Det är inte säkert att dejten är som han verkade i chatten, eller att du är som han förväntade sig. Om du har en app till dejtingsajten ni träffades på, borde du se till att stänga av den innan dejten. Han kommer känna igen ljudet och även om han bara ser en hörna av skärmen på din mobil vet han att du chattar med andra killar, under er dejt.

Vissa vet direkt vad de vill och kommer att förvänta sig att du även vet det. Om du inte än vet om du vill gifta dig eller ha tre barn så gör det inget, men du kanske inte passar med denne person som vet att han vill gifta sig och ha barn så fort som möjligt.

På en dejt kan man prata om mycket, men vissa ämnen kanske borde vänta ett par dejter. Att börja kritisera någon inom politik innan du vet vad din dejt tycker om den personen kanske inte är rätt sak att prata om. Spara det tills ni känner varandra tillräckligt bra för att kunna acceptera olika åsikter och kan föra civiliserade konversationer om ämnet utan att någon blir sårad.

Däremot är det vissa ämnen som bör tas upp direkt. Finns där något som du absolut inte kommer kunna acceptera med en kille oavsett hur snygg han är, eller hur mycket du tycker om honom? Då är det något du borde ta upp direkt och få det ur vägen. Kanske vill du absolut inte hålla dig till bara en kille. Då borde du inte dejta någon som letar efter en kille att spendera resten av sitt liv med.

Alla tycker om att prata om sig själva, speciellt gaykillar. Vill du att han ska trivas på dejten så se till att fråga om honom. Efter att du har frågat, fortsätt att prata om honom, försök inte byta ämne och prata om dig själv. Vill han inte prata om något välj ett annat ämne så länge det handlar om honom, ju mer som är om honom desto bättre.

Laddar...